"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Pannon Design

II. Pannon Design 

Bútor, Lakberendezési és Lakótér Kiállítás és Vásár

2007. június 1-3. Sopron

A Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter 2007. június 1-3. között második alkalommal rendezi meg a nagyközönség számára szóló regionális bútor- és lakberendezési kiállítást és vásárt a GVOP pályázat és Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának és vállaltámogatásával Sopronban az MKB Arénában.

Az idei évben több mint 2000 m2 területen több mint 60 kiállító mutatja be újdonságait a mindhárom nap 10 órától 19 óráig nyitva tartó rendezvényen. Kiállítóként a Nyugat-dunántúli régió bútorgyártói, faépítészeti vállalkozásai, designerei, tervezőművész-hallgatói, képzőművészei, bútor és lakberendezési cikkek forgalmazói vesznek részt.

Az ingyenesen látogatható kiállítás célja elsősorban a régió bútorainak és lakberendezési termékeinek bemutatása. Az idei évben fókuszba kerülnek a magyar design feltörekvő képviselői, akik körképet adnak a jelenlegi trendekről, környezetünk minőségi kialakításának lehetőségeiről. Ez a rendezvény kínálatával lehetőséget teremt magyar és osztrák szakmai együttműködés kialakítására is. A kiállítók a szakmai és a magyar nagyközönség érdeklődése mellett bíznak az osztrák látogatóközönség részvételében is.

A kiállítást szakmai és családi programok is színesítik: kézműves alkotófoglalkozás, aszfaltrajzverseny gyermekeknek, matracbemutató, ingyenes lakberendezési tanácsadás. Az ingyenes belépéskor a vásárlátogatók személyenként egy-egy tombolajegyet kapnak, amellyel minden vásári nap végén lakberendezési tárgyakat, wellness hétvégéket és művészeti alkotásokat nyerhetnek. A fődíj egy SIXAY design-bútor.

Nyitva tartás:

péntek, szombat és vasárnap 10-19 óráig

A belépés ingyenes.