2016. 10. 23. Ma Gyöngyvér, János, Gyöngyi névnapja van. Pontos idő: 03:20
Események
2012
December
07.

OEE Küldöttközgyűlés Budapest, Alkotmány utcai Székház

M E G H Í V Ó

Az Országos Erdészeti Egyesület
Küldöttközgyűlése valamennyi Küldöttének,
az OEE Elnökség tagjainak és meghívottaknak


Az Országos Erdészeti Egyesület Küldöttközgyűlése 2012. december 7-én, pénteken 10.00 órától, Budapesten, a volt Alkotmány utcai Székházban (jelenleg Bp. V. Honvéd u. 13-15. sz. alatt a Nemzetgazdasági Minisztérium épülete) tartja soron következő ülését, melyre ezúton meghívom.

A Küldöttközgyűlés akkor határozatképes, ha azon a megválasztott küldöttek 50%-a + 1 fő megjelent. Határozatképtelenség esetén, 2012. december 7-én 10.30-ra ismételten összehívom a Küldöttközgyűlést, mely a megjelent küldöttek számától függetlenül határozatképes, az eredeti napirendi pontokban.

Napirendi pontok:

1.    Az OEE 2012. évi tevékenységének és működésének értékelése – Előadó: Zambó Péter elnök
2.    2013. évi tagdíjak megállapítása – Előadó: Zambó Péter elnök
3.    Javaslat az Országos Erdészeti Egyesület tagságának megszűntetésére a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetségében – Előadó: Kiss László alelnök
4.    Egyebek

A Küldöttközgyűlés elején mutatja be Pápai Gábor szerkesztő a Gyökerek és lombok VIII. kötetét, mely a helyszínen megvásárolható. A kötetben szereplő életrajzok: Adamovich László, Andor József, Apt Kamill, Csanádi Etele, Draskóczi József, Jancsman János, Király Lajos, Kondor Endre, Nagy László, Ván László.

A Nemzetgazdasági Minisztérium kiemelten védett épületébe történő beléptetés gördülékenysége érdekében a részvételről 2012. december 3-ig visszajelzést kérek Pintér Eszter részére a titkarsag@oee.hu címre. Beléptetés a Bp. V. Honvéd u. 13-15. szám alatt. Kérem, az érkezéskor a beléptetés időigényét vegyétek figyelembe.
Megtisztelő jelenlétetekre feltétlenül számítok!

Erdész üdvözlettel:


Zambó Péter
elnök

<< vissza
Szavazzon az ÉV FÁJA 2017-ra!

Notice: Undefined offset: 0 in /home/web_secure/oee.hu/index.php on line 352
Vadalma (Malus sylvestris)

A magyar erdők szürke eminenciása, sem alaki tulajdonságaival, sem ökológiai sajátosságaival nem hívja fel magára a figyelmet. A nemes almafajtákkal való kereszteződése miatt génállománya hígulóban, a faj eltűnőben van.

Virágos kőris (Fraxinus ornus)

Ökológiai szempontból egyre nagyobb figyelmet kap (például a feketefenyő tömeges pusztulása miatt), e mellett kertészeti szerepe is jelentős. Sajnálatosan a gyomfa-szemléletünk továbbra is él, így nem becsüljük ezt a fafajt.

Fehér nyár (Populus alba)

Az egyre jobban átalakuló, leromló alföldi termőhelyek olyan őshonos fafaja, amely az ártértől a homok-, lösz- és szikes területekig egyaránt megtalálható, impozáns termetével, magas életkorával a sík vidékek tájformáló eleme.

Már szavaztam, tovább az oldalra >>
Imperial22 futárszolgálat