2017. 10. 21. Ma Orsolya, Zsolt névnapja van. Pontos idő: 23:23
Események
2012
December
07.

OEE Küldöttközgyűlés Budapest, Alkotmány utcai Székház

M E G H Í V Ó

Az Országos Erdészeti Egyesület
Küldöttközgyűlése valamennyi Küldöttének,
az OEE Elnökség tagjainak és meghívottaknak


Az Országos Erdészeti Egyesület Küldöttközgyűlése 2012. december 7-én, pénteken 10.00 órától, Budapesten, a volt Alkotmány utcai Székházban (jelenleg Bp. V. Honvéd u. 13-15. sz. alatt a Nemzetgazdasági Minisztérium épülete) tartja soron következő ülését, melyre ezúton meghívom.

A Küldöttközgyűlés akkor határozatképes, ha azon a megválasztott küldöttek 50%-a + 1 fő megjelent. Határozatképtelenség esetén, 2012. december 7-én 10.30-ra ismételten összehívom a Küldöttközgyűlést, mely a megjelent küldöttek számától függetlenül határozatképes, az eredeti napirendi pontokban.

Napirendi pontok:

1.    Az OEE 2012. évi tevékenységének és működésének értékelése – Előadó: Zambó Péter elnök
2.    2013. évi tagdíjak megállapítása – Előadó: Zambó Péter elnök
3.    Javaslat az Országos Erdészeti Egyesület tagságának megszűntetésére a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetségében – Előadó: Kiss László alelnök
4.    Egyebek

A Küldöttközgyűlés elején mutatja be Pápai Gábor szerkesztő a Gyökerek és lombok VIII. kötetét, mely a helyszínen megvásárolható. A kötetben szereplő életrajzok: Adamovich László, Andor József, Apt Kamill, Csanádi Etele, Draskóczi József, Jancsman János, Király Lajos, Kondor Endre, Nagy László, Ván László.

A Nemzetgazdasági Minisztérium kiemelten védett épületébe történő beléptetés gördülékenysége érdekében a részvételről 2012. december 3-ig visszajelzést kérek Pintér Eszter részére a titkarsag@oee.hu címre. Beléptetés a Bp. V. Honvéd u. 13-15. szám alatt. Kérem, az érkezéskor a beléptetés időigényét vegyétek figyelembe.
Megtisztelő jelenlétetekre feltétlenül számítok!

Erdész üdvözlettel:


Zambó Péter
elnök

<< vissza
Szavazzon az ÉV FÁJA 2018-ra!
Virágos kőris (Fraxinus ornus)

Ökológiai szempontból egyre nagyobb figyelmet kap (pl. a feketefenyő tömeges pusztulása miatt), e mellett kertészeti szerepe is jelentős. Sajnálatosan a gyomfa-szemléletünk továbbra is él, így kevésbé becsüljük ezt a fafajt.

Fehér fűz (Salix alba)

Az árterek vízháztartásának romlása miatt sok helyen pusztulnak állományai, nemesített fajtái visszaszorították az alapfajt. A múltat idéző fejesfa üzemmódban kezelt botoló füzesek eltűnőben vannak, holott tájképi szerepük is kiemelkedő.

Rezgő nyár (Populus tremula)

Hegy- és dombvidékeink jellemző pionír fafaja, fontos szerepe van az erodált, lepusztult talajok újraerdősülésében. Tarra vágott területeken tömegesen verődhet fel, ezért igyekeznek vissza-szorítani. Elegáns megjelenésével növeli erdeink esztétikai értékét.

Már szavaztam, tovább az oldalra >>
Imperial22 futárszolgálat