"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

40 éves a BEFAG parkettagyár

40 éves a BEFAG parkettagyár

A BEFAG Parkettagyár a 40 éves születésnapját család napi rendezvény keretében ünnepelte meg 2016. szeptember 17-én, szombaton. A gyár dolgozói és családtagjai kaptak meghívást a rendezvényre.

A rendezvényt Varga László a Bakonyerdő Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg, aki ismertette a gyár történetét és többek között elmondta, hogy a Bakonyerdő Zrt-nek fontos az emberek közösségépítése, megbecsülése, melyet többek között az anyagi juttatásokban is igyekszik érvényesíteni. A vezérigazgatói beszédet követően Dobó Zoltán Tapolca város polgármestere köszöntötte a vendégeket, majd Somogyi Imre gyáregység igazgató nyitotta meg a családi napot.

Délelőtt különböző gyermek és felnőtt ügyességi versenyek folytak, többek között aszfalt rajzverseny, arcfestés, ugráló vár, illetve a Balaton-felvidéki Erdészeti Erdei Iskola, valamint a Természet Háza kézműves foglalkozásai tették színessé a gyerekek délelőttjét. A felnőttek legnagyobb érdeklődésre számott tartó programja pedig a gyárlátogatásé volt, ahol a megtekinthették hogyan is készül a BEFAG parketta.

Forrás: Bakonyerdő Zrt.,FATÁJ Online

Fotók: Bakonyerdő Zrt

Hírszerkesztő: Nagy László