"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Lövészverseny az EGERERDŐ Zrt. szervezésében

Lövészverseny az EGERERDŐ Zrt. szervezésében

Ismét megrendezésre került az EGERERDŐ Zrt. lövészversenye, melyen idén először az aktív dolgozók és nyugdíjas kollégák mellett a Heves Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Osztályának szakemberei is részt vettek. A Kormányhivatallal kiegészülve 10 csapat mérte össze erejét a Füzesabonyi Lövészklub színvonalas lőterén.

Bár korán reggeltől szóltak a puskák, de a múlt csütörtöki meleg így is próbára tette a versenyzőket, a délutáni frissítő vihar tudott csak átmeneti enyhülést hozni. Ennek ellenére szép eredményeket értek el munkatársaink. Gratulálunk Szűcs Ivánnak, ifj. Nagy Károlynak és Tóth Sándornak a dobogó meghódításához, és a Felsőtárkányi Erdészetnek a csapatban elért első helyezéshez.

Az etikus és szakszerű vadászathoz szükséges lőtudás gyakorlása mellett a céges körnél immár tágasabb szakmai találkozások helyszíne is volt a verseny. A remek ebéd elfogyasztása és a baráti verseny izgalmai ismét emlékezetes nappá varázsoltak az évenkénti redezvényt. Köszönjük a szervezésben részt vállaló kollégáknak és a helyszínt biztosítő lőtér személyzetének!

Forrás: EGERERDŐ Zrt.

Fotók: EGERERDŐ Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László