"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Elindult az állami erdőgazdaságok közös szállás és programajánló honlapja

Elindult az állami erdőgazdaságok közös szállás és programajánló honlapja

Április eleje óta élesben is elérhető már a világhálón, a még fejlesztés és folyamatos tartalomfeltöltés alatt álló, a 22 állami erdőgazdaság összes magyarországi szálláshelyét, részletes kínálatát, és programjait bemutató, hamarosan korszerű szűrő- és kereső rendszerrel böngészhető hivatalos szállásajánló honlapja.

A szállások menü alatt A-Z-ig 151 szálláshely található. Minden szálláshelyhez megtalálható, hogy hány szoba, hány férőhely van, a kapcsolati adatok, a GPS koordináta. Később ez utóbbi valószínűleg be lesz kapcsolva majd valamelyik térkép programhoz, hogy a helyszínt minél egyszerűbb legyen  megtalálni, illetve az odavezető utat megtervezni.

A program lehetőségek menüpont alatt most 28 szálláshely esetében választhatunk a legkülönbözőbb szervezett program közül. A szálláskereső ablakocskába bármely hazai helységnevet beírva, a fenti kínálatból az annak közelében lévőket listázza ki a honlap. A rendezvények almenüben pedig az előttünk álló időszak erdőgazdaságok szervezte rendezvényeinek időpontját, helyszínét, programját találhatjuk meg.

A honlap hamarosan további funkciókkal bővül. Például online lehet majd szállást foglalni, látni a foglaltságot, a szabad "időablakokat".

A honlap elérhető a www.erdeiszallas.hu webcímen, akár a szövegkapcsolóra kattintva is.

Forrás: FATÁJ Online

Szerző: Mőcsényi Miklós

Fotók: erdeiszallas.hu

Hírszerkesztő: Nagy László