"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Az év hotele lehet a zselici Kardosfa

Az év hotele lehet a zselici Kardosfa

Az Év Hotele címért versengenek az ország szállodái. A legjobbak között egy somogyi versenyző is van, a SEFAG Zrt. tulajdonában lévő, zselickisfaludi Hotel Kardosfa.

Tévéműsorral összekapcsolt online szavazáson mutatkoznak be az ország szálláshelyei, hogy a vendégek megválaszthassák közülük a legjobbat. Az Év Hotele versenyben minden hónapban más és más régióba látogatnak el a műsor szerkesztői, hogy riportjaikban bevezessék a nézőket a környék legizgalmasabb szállodáiba. A sorozat szeptemberi állomása a Dél-Dunántúl.

Somogy megyét a háromcsillagos zselickisfaludi Hotel Kardosfa képviseli. A megye állami erdeit kezelő SEFAG Zrt. tulajdonában álló erdei szálloda eddig kifejezetten jól szerepelt, 80%-os szavazati aránnyal nyerte el a „hét hotele” címet. A jelenleg is futó második körben már a hónap legjobbját választják meg a netezők. Az első helyért természetesen Kardosfa is versenyben van.

Az Év Hotele döntő szavazására az összes régió bemutatkozása után kerül sor, ezen már csak a legjobbak vesznek részt. Szavazni az azevhotele.hu/hotel weboldalon vagy a Facebookon keresztül lehet.

Forrás: SEFAG ZRT.

Fotók: Mark Haas

Hírszerkesztő: Nagy László