"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

„Fónagysági emlék”

„Fónagysági emlék”

Lezárult az ÉSZAKERDŐ Zrt. „Fónagysági emlék” próza- és versíró pályázata. Olyanok jelentkezését vártuk, akik az elmúlt években vendégeink voltak a "Bagoly-vár" Erdészeti Erdei Iskolában. Nevezni csoportonként egy az erdei iskolai élményekről szóló prózával vagy egy verssel lehetett. Az érdeklődésről mindent elmond, hogy még közvetlenül a beadási határidő letelte előtt is érkeztek hozzánk írások.

Nagyon sok szépen megfogalmazott anyagot kaptunk. Külön ki kell emelni azokat, akik verssel pályáztak, hiszen nem könnyű egy érzést vagy emléket rímekbe foglalni. A próza kategóriában Pál Dalma 6/b osztályos tanuló (Herman Ottó Általános Iskola, Alsózsolca) alkotása kiemelkedett a mezőnyből. A vers kategóriában pedig Dibás Lili Judit (Zempléni Árpád Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Tállya) költeménye nyert. Számukra hamarosan postázzuk a „Bagoly-utalványt”, amivel nagyon nagy kedvezménnyel tölthetnek el három napot a „Bagoly-vár” Erdészeti Erdei Iskolában.

Ezúton is köszönjük a munkáját minden pályázónak, aki eljuttatta hozzánk alkotását. Reméljük, hamarosan ismét találkozunk az erdei iskolában!

Forrás: ÉSZAKERDŐ Zrt.

Fotók: ÉSZAKERDŐ Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László