"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Jövő héten innoLignum Sopron

Jövő héten innoLignum Sopron

Hét éve minden szeptember elején találkozóra hívjuk a faipar és az erdészet képviselőit. Ez idén sincs másként, hiszen szeptember 3-5. között hetedszer is megrendezésre kerül az innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat.

InnoLignumCélunk, hogy a vásár egyet jelentsen az innovatív, kreatív, magas műszaki nívót bemutató technológiák és termékek, valamint a megbízható minőség és a szakértelem együttes megjelenésével. Itt az erdészeti és faipari vállalkozások, szervezetek tudományos, innovációs eredményeinek bemutatása mellett, lehetőség nyílik üzleti kapcsolatok kiépítésére, a szakma megismerésére, új termék bemutatására, értékesítésre. Fontos, hogy a helyi oktatási intézmények is megjelenjenek, hiszen a cégeknek a diákok adják majd a szakmai utánpótlást, itt a fiatalok testközelből ismerhetik meg szakmájuk minden oldalát.

Az innoLignum Sopron a kiállító cégek termékkínálata mellett számos kísérő rendezvénynek ad otthont. A szakmai programok értékes információkkal szolgálhatnak a vállalkozások számára, ezzel hozzásegítve őket jövőjük tudatos alakításához, ügyfeleik megtartásához, a megfelelő technológia kiválasztásához. A populárisabb programok, a látványos és szórakoztató bemutatók, az interaktív standok könnyed szórakozást nyújtanak a látogatóknak, a gyerekek pedig játszóházban ismerkedhetnek a természettel, valamint a fa világával.

Idén is tartsanak velünk, érezzék magukat otthon a hazai erdészet és faipar fellegvárában!

 Kiállítói területek:

- Erdészeti és faipari gépek

- Kisgépek, kéziszerszámok    

- Felületkezelés    

- Energetika és tüzeléstechnika

- Faépítészet

- Faipari alapanyagok, termékek és segédanyagok

- Kutatás, fejlesztés és innováció

- Faipari szoftverek

- Fabútorok és játszótéri eszközök

- Szaksajtó

 Bővebb információért látogasson el a www.innolignumsopron.hu weboldalra!

Forrás: innolignum Sopron

Hírszerkesztő: Pintér Eszter