2018. 06. 18. Ma Arnold, Levente, Doloróza névnapja van. Pontos idő: 01:53
Ágazati, szakmai hírek

Ismét találkoztak a Pilisi Parkerdő nyugdíjas dolgozói | 2018-05-28

idén a Budakeszi Vadasparkban és a Hármashatár-hegyi Kiránduló Központ volt a helyszín

Évtizedek óta tartó hagyomány, hogy a Pilisi Parkerdő egykori dolgozói vissza-visszatérnek kollégáikhoz, hogy tapasztalatot cserélhessen az idősebb és a fiatalabb generáció. Idén a Budakeszi Vadasparkban és a Hármashatár-hegyi Kiránduló Központban került sor a találkozóra, hiszen az erdőgazdaság és „leányvállalata” 2016 óta számos fejlesztést hajtott végre mindkét területen, így volt mit bemutatni az egykor a térség erdeit kezelő szakembereknek.

72 nyugdíjas kollégát köszöntött Szabó Péter, a Budakeszi Vadaspark igazgatója május 24-én délelőtt a vadaspark szabadtéri színpadán, ahol beszámolt az elmúlt évek fejlesztéseiről. A Parkerdő egykori dolgozói végigjárták a folyamatosan fejlődő intézményt, és részt vettek egy szakvezetésen is, hogy betekintést kapjanak a vadaspark környezeti nevelési programjába is.

A rendezvény a Hármashatár-hegyi Kiránduló Központban folytatódott, ahol az 50 fő számára is szállást nyújtó Rotter Lajos Turistaházban fogadta a korábbi munkatársakat Zambó Péter vezérigazgató. Köszöntőjében nemcsak a közvetlen környezetet, de az egész Parkerdőt érintő történésekre is kitért, és természetesen szó esett az elkövetkezendő évek feladatairól is.

„A Pilisi Parkerdő jövőre ünnepli alapításának 50. évfordulóját, ezért különösen fontos, hogy a fiatal kollégák megismerhessék történetünket, korábbi feladatainkat, így nyugdíjasaink és a jelenkori munkatársaink közötti jó kapcsolatot ápolni szakmai és erkölcsi kötelességünk.” – emelte ki Zambó Péter.

Ennek a gondolatnak a jegyében telt a délután is, a régi történetek, anekdoták, jó ízű beszélgetések méltó keretet adtak a 2018. évi parkerdős nyugdíjas találkozónak.

Ismét találkoztak a Pilisi Parkerdő nyugdíjas dolgozói
Forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.
Fotók: Pilisi Parkerdő Zrt.
Hírszerkesztő: Nagy László
<< vissza
Dr. Király Pál búcsúztatása

Dr. Király Pál búcsúztatása | 2018-06-06

Gödöllőn helyezik nyugalomra Egyesületünk tiszteletbeli tagját


Elhunyt dr. Király Pál

Elhunyt dr. Király Pál | 2018-06-05

Gyászhír


Családi napot tartott az OEE Szombathelyi Csoportja - videó!

Családi napot tartott az OEE Szombathelyi Csoportja - videó! | 2018-06-04

Tíz éve szervezik a rendezvénytAz erdészeti génmegőrzés jelene és jövője

Az erdészeti génmegőrzés jelene és jövője | 2018-06-13

Szakmai napot tartott a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt.


A Dráva-sík katedrálisai

A Dráva-sík katedrálisai | 2018-06-12

Interaktív erdészeti túra Szentegáton
Imperial22 futárszolgálat