"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Megújult az ikonikus erdészeti vonszoló: az LKT

Megújult az ikonikus erdészeti vonszoló: az LKT
Kardosfán került bemutatásra a hazai erdőgazdálkodás ikonikus vezérgépe, a megújult LKT csörlős vonszoló. Az Országos Erdészeti Egyesület és a SEFAG Zrt. közös program keretében mutatta be a Magyarországon kizárólagosan az Erdőgép Kft. által forgalmazott, megújult LKT tarktort.

A vendégeket Máté János vezérigazgató-helyettes, OEE Kaposvári Helyi Csoport elnök köszöntötte. Majd a SEFAG Zrt. fahasználati tevékenységéről, az elmúlt évek SEFAG helyszínű szakosztály programjainak visszaidézéséről, a SEFAG fakitermelési és szállítási folyamatainak gépesítettségéről Spingár Péter erdőgazdálkodási osztályvezető tartott színes előadást. Bemutatásra kerültek a SEFAG-nál zajló műszaki projektek Merczel István műszaki osztályvezető videókkal gazdagon tarkított tájékoztatójában.

Debity József - az Erdőgép Kft. ügyvezetője - az LKT 81-85 és 82 erdészeti csörlős traktorok bemutatásával folytatta az előadások sorozatát, melyet a Pintér Ottó erdészeti igazgató (Zselici Erdészet) által szervezett gyakorlati bemutató követett.

Forrás: SEFAG Zrt.

Fotók: SEFAG Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László