"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Logótervezésre buzdítja a NYÍRERDŐ Zrt. a hajdú-bihari középiskolásokat

Logótervezésre buzdítja a NYÍRERDŐ Zrt. a hajdú-bihari középiskolásokat

Rajzpályázatot hirdet Hajdú-Bihar megyei középiskolás diákok részére a Nyírerdő Zrt. Debreceni Erdészetének központjában működő Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskola. 2015-ben a Debreceni Erdészet központi épülete megújul, melyben egy új, korszerű erdei iskola is helyet kap.

Ebből az alkalomból várják a Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskola logójához készített ötleteket, terveket. Legfőbb céljuk egy olyan logó létrehozása, mely leginkább tükrözi az erdei iskola profilját. A logó várható felhasználási területei: erdei iskola jelképe, meghívók, tájékoztató jellegű kiadványok, honlap, prezentációs háttér, molinó. A logó a következőket tartalmazhatja: az erdei iskola neve, a Nagyerdő jellemző védett növény- vagy állatfaja.

Az alkotásokat A/4 méretű rajzlapokra lehet elkészíteni, szabadon választott technikával. Egy alkotó egy alkotással pályázhat. A rajzok hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, postai címét, iskolája nevét és évfolyamát.

A jelentkezéssel a pályázó vállalja, hogy az alkotás felhasználási jogát térítésmentesen átruházza a Nyírerdő Zrt. részére., és hozzájárul ahhoz, hogy alkotását a Nyírerdő Zrt. különböző kommunikációs felületeken közzétegye.

S hogy mit lehet nyerni? Egy Samsung Galaxy Core 2 DS fekete színű kártyafüggetlen okostelefont!

Beküldési határidő: április 17.  Postázási cím: Nyírerdő Zrt. Debreceni Erdészet, 4034 Vágóhíd utca 2. 4. épület 1. emelet. További információ: Anett.Huszti@nyirerdo.hu, illetve: +36 (30) 445-1078

Forrás: NYÍRERDŐ Zrt.

Fotók: http://bolkoprint.hu

Hírszerkesztő: Nagy László