"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Madáretető szépségverseny a Zalaerdő Zrt. szervezésében

Madáretető szépségverseny a Zalaerdő Zrt. szervezésében

Közel negyvenen, összesen negyvenöt pályamunkával neveztek a Zalaerdő Zrt. Nyitnikék Erdei Iskolája által meghirdetett madáretető szépségversenyre.

A fotókat feltöltöttük a Zalaerdő Zrt. Facebook oldalára (Galéria), ahol az oldal látogatóinak szavazatai (vagyis a lájkok) döntenek arról, melyik az a madáretető, amelynek készítője megnyeri a "madaras" ajándékcsomagot. A legtöbb lájkot összegyűjtő mellett díjazzuk azt az etetőt is, amelyik a verseny szervezőinek leginkább elnyeri tetszését.

A díjátadóra 2015. február 7-én, szombaton 10 órakor kerül sor az obornaki Nyitnikék Erdei Iskola nyílt napjának keretében. A díjátadót követően a résztvevők meghallgathatják Lelkes András (természetvédelmi őr, Balaton-felvidéki Nemzeti Park) vetített képes, "Madarat tolláról" című előadását, majd néhány tanácsot arról, hogyan etessük a madarakat. Akinek kedve van, újabb madáretetőt is barkácsolhat (melynek díja 1500 Ft/darab). A programon való részvétel ingyenes, előzetes regisztrációt, jelentkezést kérünk a kozjolet@zalaerdo.hu címre 2015. február 6. 12 óráig.

Forrás: Zalaerdő Zrt.

Fotók: Zalaerdő Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László