"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Pályázati támogatás

Pályázati támogatás

A Miniszterelnökség mintegy 6,61 milliárd forint értékben hirdetett pályázatot magánjogi erdőgazdálkodók számára a kötelezettségeken túlmutató erdő-környezetvédelmi tevékenységek folytatására.  

A 2017. január 12-én megjelent pályázati felhívás célja a tudatos erdő-környezetvédelmi gazdálkodás elterjesztése, illetve egyes területeken az erdőtípus, illetve gazdálkodási mód megváltoztatása. Az érintettek a kötelezettségeken túlmutatóan szálaló erdőgazdálkodásra, erdőállományok ápolására, valamint természetkímélő anyagmozgatásra nyerhetnek forrásokat.

A most megjelent vidékfejlesztési pályázatra 2017. február 16. és 2019. február 15. között nyújthatják be kérelmüket az erdőgazdálkodók a www.mvh.allamkincstar.gov.hu weboldalon. Az első értékelési szakasz 2017. március 17-ig tart. Az értékelési határnapokig benyújtott projektek együttesen kerülnek elbírálásra.

A Miniszterelnökség felhívja az érintettek figyelmét, hogy a pályázati felhívás részleteiről a www.szechenyi2020.hu weboldalon tájékozódhatnak.

Forrás: kormany.hu

Fotók: palyazat.gov.hu

Hírszerkesztő: Túri János