"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Rendőrlakásokat adtak át a Vértesi Erdő Zrt.-nél

Rendőrlakásokat adtak át a Vértesi Erdő Zrt.-nél

Az ilyen beruházások is jól mutatják, milyen sokrétű az állami erdészeti társaságok társadalmi szerepvállalása. A Vértesi Erdő Zrt. már többször bizonyította, hogy nem csak a térség erdeire, természeti értékeire, hanem a városokra, falvakra, azok hagyományaira is külön kiemelt figyelmet fordít – mondta Bitay Márton államtitkár csütörtökön, Tatabányán.

Bitay Márton kiemelte, a Vértesi Erdő Zrt. legújabb befektetési lépését az önkormányzattal és a rendőrséggel kötött háromoldalú megállapodás alapozta meg. Az egyezség révén a pályakezdő rendőrök lakhatási lehetőségeinek javításával az erdőterületeket is érintő, megyei közbiztonsági és vagyonvédelmi állapotok jobbítását hivatott elősegíteni.

A példás összefogás tíz rendőrlakás kialakítását eredményezte, lakosonként mintegy 9 millió forintos bekerülési értékkel – mondta az államtitkár.

Bitay Márton hangsúlyozta, az állami erdőgazdaságok kiemelt feladatai közé tartoznak a közjóléti fejlesztések, melyekhez Magyarország Kormánya a jövőben is segítséget fog nyújtani.

Forrás: FM Sajtóiroda

Fotók: komaromihir.hu

Hírszerkesztő: Nagy László