"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Sportnapok a NÉBIH Erdészeti Igazgatóságnál

Sportnapok a NÉBIH Erdészeti Igazgatóságnál

Szeptember 5-7 között került megrendezésre a régi hagyományokkal rendelkező sportnapok a Zamárdi ETOK-ban. Az egykori jogelőd, most NÉBIH Erdészeti Igazgatóság több mint 30 éves hagyománya ez a rendezvény. A kezdeti időszakban csak a labdarúgás volt ami összehozta a sportot kedvelő erdészeket, később a jó hangulat és a felmerülő igények hatására más sportágakban is indulhattak a résztvevők. Az elmúlt években már nem csak az erdészek, hanem a NÉBIH többi igazgatóságáról is érkeztek jelentkezők.

A futball mellett a következő sportágakban is meg mérkőzhettek egymással a résztvevők: asztalitenisz, tarokk, sakk, petanque, darts, strandröplabda. Az idei rendezvény újdonága a Balaton parti futás volt.

Az egész ország területéről érkeztek a sportolni vágyó dolgozók. Az idén rekord döntött a részvétel, ugyanis az ETOK 3 napig teltházzal üzemelt. Az esemény kiváló alkalom a sportolásra és a baráti kapcsolatok ápolására, a társigazgatóságokon dolgozók megismerésére, kapcsolatot építésére a fiatalok és idősebbek, vezetők és beosztottak között. Könnyítve a kommunikációt közelebbi és távolabbi munkatársak között, ezzel emelve a közösen végzett munka sikerét és színvonalát.

Az eseményen a Földművelésügyi Minisztérium Dr. Bognár Lajos helyettes államtitkár személyében képviseltette magát. A csapatok a Kormányhivatalok Erdészeti Igazgatóságainak, a NÉBIH Erdészeti Igazgatóságának és a NÉBIH központ dolgozóiból és vezetőiből álltak.

A rendezvény az EFDSZ Erdészeti Szakigazgatás Központi Alapszervezet és a NÉBIH támogatásával került megrendezésre.

További képeket a Híralbumok képgalériánkban nézhet meg a szövegkapcsolóra kattintva.

Forrás: NÉBIH Erdészeti Igazgatóság

Fotók: Greguss László Géza

Hírszerkesztő: Nagy László