"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Szombaton rendezik a STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat döntőjét

Szombaton rendezik a STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat döntőjét

Vannak feladatok, amelyekhez nem elég az elszántság. Keménynek, ügyesnek és gyorsnak kell lenni, azaz legjobbnak a legjobbak között! 2014. szeptember 27-én, Kaposváron kiderül, hogy az öt regionális elődöntőt követően idén melyik csapat lesz a nyerő.

A STIHL Kft. szervezésében immár 13. alkalommal megrendezésre kerülő versenyen a látogatók szemtanúi lehetnek a hazai fakitermelők izgalmas viadalának! Az erdőgazdálkodásban dolgozó fakitermelők mellett a katasztrófavédelem, és az erdészeti szakiskolák csapatai is indulnak a megmérettetésen. Idén 42 csapat vesz részt a döntőben, ahová az ország minden részéből érkeznek versenyzők.

Az izgalmas esemény egyúttal a VIII. Kaposvári Állattenyésztési Napok társrendezvénye, ahol a tenyész- és haszonállatok bemutatása mellett konferenciák, bemutatók és versenyek színesítik a programot. A verseny végét STIHL Timbersports bemutató zárja. Aki ellátogatott a STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjére, idén sem csalódik! A látvány feledhetetlen, a hangulat szenzációs, a közdelem garantál lesz! A XIII. STIHL Országos Fakitermelő Bajnokságra a belépés DÍJTALAN!

Forrás: STIHL

Fotók: STIHL

Hírszerkesztő: Nagy László