"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Tisztújító ülést tartott az Országos Erdészeti Egyesület ÁESz Budapesti Helyi Csoportja

Tisztújító ülést tartott az Országos Erdészeti Egyesület ÁESz Budapesti Helyi Csoportja

A helyi csoport tagjai a NÉBIH Erdészeti Igazgatóságának Frankel Leó utcai épületében gyűltek össze hétfőn délután. A vezetőség beszámolt az előző négy év eseményeiről valamint a taglétszámban és tagság összetételében beállt változásról.

A beszámoló után megalakult a választási bizottság és a választási szabályzat szerint az ülésen a megválasztották a vezetőség új tagjait. A Helyi Csoport elnöke továbbra is Szentpéteri Sándor (Pilisi Parkerdő Zrt.) erdőmérnök maradt. A titkári és a küldötti feladatokat Szabó Szabolcs a NÉBIH osztályvezetője, erdőmérnök látja el a jövőben. A vezetőség munkáját segíti Kis Prumik Ágnes (NÉBIH) és Klemencsics András (PMKH EI) , mint vezetőségi tagok. A tagság régióképviselőnek Wisnovszky Károlyt a NÉBIH Erdészeti Igazgatóság igazgatóját ajánlotta.

A szavazást követően a leköszönő tisztségviselőknek megköszönték az eddig végzett munkájukat, majd az aktuális ügyeket, az elkövetkezendő rendezvényeket készítették elő a résztvevők. A heéyi csoport ülés baráti beszélgetéssel zárult.

Forrás: OEE ÁESz Budapesti Helyi Csoport

Szerző: Szabó Szabolcs

Hírszerkesztő: Nagy László