"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Baranya megyei erdészbál Pécsett

Baranya megyei erdészbál Pécsett

Az erdészek szeretik a jó borokat és a jó bordalokat – ez is kiderült az idei Baranya megyei erdészbálon február 15-én Pécsett, a Hotel Laterumban. Hatalmas sikert aratott ugyanis a Vivat Bacchus Énekegyüttes műsora, amelyben a táncdalok mellett szép számban csendültek fel bordalok is, ezeket a közönség nagy örömmel fogadta.

Mint az egyik rendező, az Országos Erdészeti Egyesület Baranya Megyei Helyi Csoportjának elnöke, Várady József köszöntőjében elmondta, fontosak a társadalmi események az erdészek életében is, hiszen ilyenkor lehetőség nyílik az önfeledt kikapcsolódásra, a régen látott kollégákkal való beszélgetésre.

A 2014-es bálon hagyományosan a megye állami és magánerdeinek szakemberei vettek részt partnereikkel az eddigi legnagyobb létszámban, mintegy 150-en. A Mecsekerdő Zrt. támogatásával  létrejött rendezvényen a kellemes zene és az ízletes vacsora mellett az értékes nyereménytárgyakkal megtartott vidám tombolasorsolás gondoskodott a jó hangulatról. A pécsi erdészbál résztvevői idén először a bálon készült fényképeket is hazavihették a mulatság végén az egyik támogató felajánlásaként.

Az erdészbálon készült fényképeket az Egyesületi események képgalériában tekintheti meg.

Forrás: OEE Baranya megyei Helyi Csoport

Szerző: Kis Tünde

Fotók: Guba Csaba

Hírszerkesztő: Nagy László