"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

A Mecsekbe látogattak az EFOL elnökségi tagjai

A Mecsekbe látogattak az EFOL elnökségi tagjai

2015. április 16-án a Mecsekerdő Zrt.-hez látogatott Gerely Ferenc kíséretében az EFOL elnökség két tagja, Björn Karlsson Svédországból és Erik Haugen Norvégiából,. Az ún. "spring visit" alkalmával bemutattuk a 22. EFOL rendezvény előkészületeit és végigjártuk a versenyhelyszíneket.

Orfűn az EFOL elnökségi tagok megtekintették a szálláshelyeket és a kísérő rendezvények helyszíneit is. Délután a nemzetközi szervezet képviselői - a magyar szervezőkkel közösen - végigfutották az orfűi Vízfőn kitűzött 4,5 km-es tájfutó pályát is, melyet sport kihívásokkal teli, de szép tájfutó pályának minősítettek.

A két elnökségi tag összefoglaló értékelésében elismerően nyilatkozott a szervezők eddigi munkájáról: a szervezés időarányosan jól halad, és magas színvonalú nemzetközi erdész sportverseny lebonyolítása várható augusztus 10-15 között, Magyarországon!

A látogatás egész napos programján részt vett a magyarországi rendezésű EFOL két vezetője, Keszi László a MECSEKERDŐ Zrt. vezérigazgatója és Lomniczi Gergely OEE főtitkár is.

Forrás: MECSEKERDŐ Zrt.

Fotók: Kiss Milán

Hírszerkesztő: Nagy László