2018. 08. 18. Ma Ilona, Rajnald névnapja van. Pontos idő: 16:58
Egyesületi hírek

Választások az Országos Erdészeti Egyesületben - 2018 | 2018-07-30

Tisztújító küldöttgyűlés: 2018. november 28.

Az Országos Erdészeti Egyesület elnöksége 2018. március 9-i ülésén megnevezte az Országos Választási Bizottság tagjait és meghirdette a 2018. évi egyesületi választások időpontját. Ezek szerint az országos tisztségviselők személyéről döntő tisztújító küldöttgyűlés időpontja: 2018. november 28. szerda. 10.00 óra.

A tisztújító küldöttgyűlés dönt az elnök, az elnökségi tagok és az ellenőrző bizottság tagjainak személyéről. Ezt megelőzően 2018. szeptember 28. a határideje a helyi csoport és szakosztály választások lebonyolításának. A helyi csoportok és szakosztályok eddig a határidőig megválasztják saját tisztségviselőiket, és ajánlást tesznek az országos tisztségviselőkre. A helyi csoportok emellett küldötteket választanak, és ajánlást adnak a régióképviselő személyére. A tisztújító küldöttgyűlésen már az új küldöttek képviselik a tagságot.

A változatlan Választási Szabályzat a honlapon a Dokumentumok menüpontban olvasható, illetve a titkárságról vagy a helyi csoport és szakosztály tisztségviselőktől elkérhető.

Az Elnökség a régióképviselők javaslatait elfogadva megválasztotta az Országos Választási Bizottság tagjait. Az OVB elnöke Orbán Tibor, a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója. A bizottság tagjai: Dr. Marosi György – Nyugat-Dunántúli régió, Ifj. Pintér Ottó – Dél-Dunántúli régió, Bogdán József – Közép-Magyarországi régió; Tóth Gábor – Észak-Magyarországi régió; Nagy Igor – Észak-Alföldi régió, Sere Ferenc – Dél-Alföldi régió és Sebestyén János póttag. A bizottság 2018. május 23-án megtartotta alakuló ülését és közzétette a választások pontos menetrendjét.

A 2018. évi egyesületi választások információi folyamatosan olvashatók a ww.oee.hu honlap egyesületi híreiben, illetve az Egyesületi választás 2018. menüpontban. Az egyesületi tisztségviselőket az OVB és a titkárság e-mailben folyamatosan tájékoztatja a szükséges tudnivalókról. A legfontosabb történéseket, információkat, és majd az országos választás eredményét az Erdészeti Lapok is közli.

Választások az Országos Erdészeti Egyesületben - 2018
Forrás: OEE
Szerző: Szentpéteri Sándor, Nagy László
Hírszerkesztő: Nagy László
<< vissza

Segíti a magyar kormány a görögországi erdőtűz utáni helyreállítást

Segíti a magyar kormány a görögországi erdőtűz utáni helyreállítást | 2018-08-14

2 millió forintos támogatás erdészeti szaporítóanyagra


Elhunyt Kóthy István

Elhunyt Kóthy István | 2018-08-09

Gyászhír


Kutatói munkakörbe keres munkatársat a NAIK ERTI

Kutatói munkakörbe keres munkatársat a NAIK ERTI | 2018-08-02

Álláslehetőség az Erdővédelmi Osztályon


Közösségi munkával újítják fel a Makovecz-kilátót a Pilisi Parkerdőben

Közösségi munkával újítják fel a Makovecz-kilátót a Pilisi Parkerdőben | 2018-07-31

A Makovecz Imre Alapítvány és a Pilisi Parkerdő Zrt. együttműködése


Száz éve fejezték be az Olasz-kaput a Bükk-fennsíkon

Száz éve fejezték be az Olasz-kaput a Bükk-fennsíkon | 2018-07-29

A sziklaszoros áttörésének évfordulóján tartott ünnepséget az Egererdő Zrt.
Imperial22 futárszolgálat