"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Jegyzőkönyvek és erdészeti programajánló

Jegyzőkönyvek és erdészeti programajánló

Szerző:Lomniczi Gergely

Folytatódik az Egyesület honlapjának tartalmi és web-alkalmazási bővítése. Ennek keretében mostantól elérhető két újdonságra és honlap funkcióra szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét.

A Szervezet menüpont új almenüpontjaiban letölthetők és olvashatók az elmúlt két év Küldöttgyűléseinek és elnökségi üléseinek dokumentumai. A meghívók és az ülések jegyzőkönyvei mellett külön dokumentumban olvashatók az üléseken hozott határozatok. A jövőben a menüpontok folyamatosan frissülve tartalmazzák majd a szervezeti működéshez kapcsolódó aktuális dokumentumokat.

Folyamatosan együttműködve és gondolkodva a honlapfejlesztő cég kreatív munkatársaival új funkció lépett működésbe a honlap láblécében. Az erdészeti vonatkozású programok minél szélesebb körben történő népszerűsítését szolgálja az ott kialakított Programajánló menüpont. Ide elsősorban a turisztikával kapcsolatos ajánlatokat gyűjtjük össze, vagyis helye van itt az erdőgazdálkodók által a nagyközönség számára szervezett minden vezetett túrának, erdei iskola és kisvasúti programnak, nyílt napnak vagy éppen sportversenynek. Ezúton is bíztatunk mindenkit, hogy egyrészt küldje az ilyen jellegű információkat a honlapot szerkesztő Nagy László számára (nagy.laszlo@oee.hu), másrészt a kínálatot böngészve vegyen részt a más tájak, térségek erdeinek megismerését lehetővé tévő programokon.