"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Év Erdésze Verseny 2015 regisztráció - gyakorlati kérdések és válaszok

Év Erdésze Verseny 2015 regisztráció - gyakorlati kérdések és válaszok

Az „Év Erdésze 2015” verseny regisztrációja során kérjük az alábbiak figyelembevételére: A versenyre történő regisztráció egymenetben zajlik a Vándorgyűlés regisztrációjával.

A személyes adatok megadását követően a [JELENTKEZEK AZ "ÉV ERDÉSZE - 2015." VERSENYRE] feliratra kattintva érhető el mind a versenyzői, mind a kísérői regisztrációs felület.

A versenyzők számára a Vándorgyűlésen való részvétel díjtalan, de a regisztráció során mind a Vándorgyűlés, mind pedig a verseny felületén aktív a részvételi díj jelölése technikai okokból.

Ahol még nem ismert a versenyző és a kísérő(k) személye ott kérjük a cégnévből képezzék (pl.: sefag versenyző, sefag kísérő1, stb.) a regisztrációhoz szükséges "fiktív" adatokat azzal, hogy amint rendelkezésre állnak a személyazonosító adatok azokat a vandorgyules@sefag.hu e-mail címre megküldeni szíveskedjenek!

Sofőrök elhelyezése:

A sofőrök számára a SEFAG Zrt. térítésmentes elhelyezést biztosít kétágyas szobában, étkezés biztosítása nélkül. Egyéb esetben a sofőr is regisztrálható a rendezvényre a csoportos regisztrációs felülten. A regisztrációs díj kiegyenlítésével jogosult valamennyi szolgáltatás igénybevételére.

Forrás: SEFAG Zrt., OEE

Fotók: OEE

Hírszerkesztő: Nagy László