"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Vezetőség választás a Győr-Moson-Sopron megyei Magánerdő Gazdálkodási és Környezetvédő Helyi Csoport

Vezetőség választás a Győr-Moson-Sopron megyei Magánerdő Gazdálkodási és Környezetvédő Helyi Csoport

A Győr-Moson-Sopron megyei Magánerdő Gazdálkodási és Környezetvédő HCs tisztújító közgyűlése 2014. szeptember 20.-án történt Győrött, a Kereskedelmi és Iparkamarában. Az OVB-t dr. Marosi György erdőmérnök képviselte. 

A közgyűlés elején a megszűnő mandátumú HCs tisztikar nevében Bolla Sándor tartott elemző beszámolót. Az ezt követő választást megszervező és lebonyolító HVB elnöke Börzsei-I. László volt, tagjai pedig Csényi-Nagy András és Kováts László voltak. A helyi csoport a következő ciklusra egyhangúlag megválasztotta elnöknek Bolla Sándor erdésztechnikust, erdőmérnököt, titkárnak Géber József magánerdő tulajdonost, küldöttnek Dr. Kovács Péter erdésztechnikus, agrármérnök, magánerdő tulajdonos, a Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karának címzetes egyetemi docensét.

A régi-új elnök bejelentette, hogy 2014. november 1.-i tagsági kezdettel 5 új tag töltött ki felvételi adatlapot. A legközelebbi együttlét  -  már az ő bevonásukkal - 2015. januárban lesz, amelynek témái a tárgyévi program közös összeállítása, és a szakmai törvények összehangoló aktualizálásában való részvétel eldöntése lesznek. Döntés fog születni a tagságnak a helyi csoport érték-alapelvű működésével kapcsolatos stratégiai javaslatairól is.

Forrás: OEE Győr-Moson-Sopron megyei Magánerdő Gazdálkodási és Környezetvédő HCs

Szerző: Bolla Sándor

Hírszerkesztő: Nagy László