"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Tisztújítás az OEE Győri Erdőgazdasági Helyi Csoportjánál

Tisztújítás az OEE Győri Erdőgazdasági Helyi Csoportjánál

2014. szeptember 10-én tisztújító ülést tartott az Országos Erdészeti Egyesület Győri Erdőgazdasági Helyi Csoportja. A választás a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. központi épülete emeleti előadótermében zajlott. Az ülés levezető elnöke Pap László, a KAEG Zrt. vezérigazgató-helyettese volt, az Országos Választási Bizottságot Dr. Marosi György képviselte. A Helyi Választási Bizottság tagjai: Stefcsik Viktória, Molnár Gábor és Nagy János.

Elsőként Pap László vezérigazgató-helyettes köszöntötte a tagságot, majd Kóródi Sándor helyi csoport elnök röviden ismertette az elmúlt időszak tevékenységeit, programjait. Végül Dr. Marosi György adott átfogó tájékoztatást a választás menetéről.

A szavazáson 55 fő vett részt a helyi csoport 99 fős tagságából, ezzel az ülés határozatképes volt. Az 55 érvényes szavazat összesítése alapján a helyi csoport elnöke újra Kóródi Sándor lett, a titkár Iványi Ákos, vezetőségi tagok Feketéné Pechtol Éva és Greguss László Géza. A küldöttek: Kóródi Sándor és Iványi Ákos. A helyi csoport ajánlást tett az OEE országos tisztségviselői posztjaira is.

Az újraválasztott elnök megköszönte a bizalmat, és jelezte, hogy a vezetőség továbbra is nyitott a tagságtól érkező mindennemű javaslatra.

Forrás: OEE Győri Erdőgazdasági Helyi Csoport

Fotók: Greguss László Géza

Hírszerkesztő: Nagy László