"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Ülésezett az OEE küldöttgyűlése

Ülésezett az OEE küldöttgyűlése

2015. január 28-án Budakeszin ülésezett az Országos Erdészeti Egyesület Küldöttgyűlése. A küldöttek döntöttek az Alapszabály módosításáról, melyet a törvényszék által előírt hiánypótlás tett szükségessé. Az elfogadott Alapszabály ide kattintva olvasható. Az inkább technikainak nevezhető módosítások értelmében az Alapszabály rögzíti a küldöttgyűlés és az elnökségi ülések nyilvánosságát, pontosítja a közhasznúsággal kapcsolatos dokumentumok közzétételének rendjét, és név szerint felsorolja az elnökség és az ellenőrző bizottság tagjait.

Elnöki beszéd

Második napirendi pontban a küldöttek megvitatták az Erdész Idősotthon létrehozásával kapcsolatos elképzelést és határozatban felhatalmazták az elnököt az idősotthon helyszínének tervezett Sopron-hermesi volt határőrlaktanya használatba vételével kapcsolatos tárgyalások folytatására, illetve a megállapodás aláírására.

A küldöttgyűlés zárásaként a jelenlévők megemlékeztek a 75 éve elhunyt Kaán Károly munkásságáról, és egy perces csenddel adóztak a nagy előd emléke előtt.

A küldöttgyűlés jegyzőkönyve ide kattintva olvasható.

A küldöttgyűlést követően a helyi csoport tisztségviselők számára tartottak értekezletet, amelyen többek között a tagdíjfizetésről, a tagsággal kapcsolatos nyilvántartásról, az éves programtervről és egyéb aktuális kérdésekről adott tájékoztatást a titkárság.

Forrás: OEE

Fotók: OEE

Hírszerkesztő: Udvardi Annamária