"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Nagyváradon tartott előkészítő tárgyalásokat a "Muzsikál az erdő"

Nagyváradon tartott előkészítő tárgyalásokat a "Muzsikál az erdő"

A „Muzsikál az erdő” rendezvény szervezése során kiteljesedik az összefogás a nagyváradi térséggel. A Püspökfürdőn tartott múlt évi rendezvény sikere nyomán Bihar megye teljes odaadással bekapcsolódik a „Muzsikál az erdő” rendezvénysorozat szervezésébe.

A napokban Nagyváradon a Bihar Megyei Tanács épületében fogadta Szabó Lajost, a Muzsikál az Erdő Alapítvány elnökét Pásztor Sándor, a Bihar Megyei Tanács elnöke. A megbeszélésen részt vett Timár Miklós, a Bihar Megyei Erdészeti és Vadászati Felügyelőségi igazgató helyettese, Meleg Vilmos Tibor, a Nagyváradi Filharmónia igazgatója, Vasile Foica, a Nagyváradi Filharmónia művészeti igazgatója, Szántó Norbert, a Bihar Megyei Turisztikai Desztináció Menedzsment igazgatója, Szabó József, Bihar Megye managere, valamint a Romsilva Bihar Megyei erdészeti hivatalának képviselője.

A rendezvény részleteiről tárgyaltak a megbeszélés résztvevői, a helyszín és az időpont eldőlt, s a részletes program is hamarosan elkészül, a művészetek és az erdő kedvelői a „Csodabogyós erdőben” tapasztalhatják meg a „Muzsikál az erdő”, hagyományos szervezési elvei nyomán létrejövő programot, mely a családok valamennyi tagjához szólnak. A példaértékű együttműködésnek részese az Országos Erdészeti Egyesület, Gyula Város Önkormányzata és a Földművelésügyi Minisztérium.

2017. szeptember 29 - október 1-e között harmadik alkalommal szerveződő „Muzsikál az erdő” a Körösök völgyében rendezvénynek vasárnapi (október 1.) rendezvénynapja határon túlra, a Nagyvárad közelében található Püspökfürdőre látogat. A 14 éve a Mátrában szerveződő „Muzsikál az erdő” rendezvények évek óta juttatják el a fenntarthatóság értékrendjét a zene, a művészetek és az erdők közös erejével az ország különböző régióiba országos rendezvénnyé válva, tavaly ősszel sikeresen bemutatkozva Nagyvárad közelében is, a „Csodabogyós erdőben”.

Várunk minden erdőjáró, művészetkedvelő látogatót a „Muzsikál az erdő” a Körösök völgyében rendezvényre. Információ, részletes programterv: www.muzsikalazerdo.hu

Hiszen tudják: „Muzsikál az erdő – ahol az erdő és a zene összefonódik. Jókedv, erdei értékek, művészetek, barátság, testi-lelki feltöltődés”!

Forrás: Muzsikál az Erdő Alapítvány

Fotók: Muzsikál az Erdő Alapítvány

Hírszerkesztő: Nagy László