"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Tisztújító ülést tartott az OEE Budapesti FM Helyi Csoport

Tisztújító ülést tartott az OEE Budapesti FM Helyi Csoport

Az OEE Budapesti FM Helyi Csoportja tisztújító ülését 2014. szeptember 15-én, 17 órai kezdettel tartotta meg a Földművelésügyi Minisztérium I. emeleti miniszteri tanácstermében. A meghirdetett időpontban a választásra jogosultak több mint fele, 34 fő tagtársunk jelent meg. Elnöki megnyitót és rövid beszámolót követően Ugron Ákos Gábor helyettes államtitkár úr (Helyi Csoport tagtársunk) tartott tájékoztatót és kérdésekre válaszolt.

Ezután Bogdán József, az OEE OVB tagja ismertette a tisztújítás menetrendjét, majd megalakult a Helyi Választási Bizottság, melynek elnökévé Merkel Gábort, tagjainak dr. Ádámfi Tamást, Beró Csabát és dr. Verbay Józsefet választotta meg a tagság.

A titkos szavazás eredményeként a Helyi Csoport elnökének (28 érvényes szavazattal) ismét Holdampf Gyulát, titkárának (27 érvényes szavazattal) ismét Karádi Lászlót választották meg. Küldött: Holdampf Gyula (28 érvényes szavazattal). A tisztújító ülés a Helyi Csoportból Nemes Lajost ajánlotta az OEE Ellenőrző Bizottság tagjának.

Az újraválasztott elnök zárszavában köszönetet mondott a bizalomért, s az elkövetkezendő időszak legfontosabb teendőjének a fiatal minisztériumi kollégák Helyi Csoportunkba történő integrálását jelölte meg.

Forrás: OEE Budapesti FM Helyi Csoport

Szerző: Holdampf Gyula

Fotók: Vote

Hírszerkesztő: Nagy László