"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Egyesületi taggyűlés Kardosfán

Egyesületi taggyűlés Kardosfán

A Hotel Kardosfa tanácstermében tartotta évzáró/évnyitó taggyűlését az Országos Erdészeti Egyesület Kaposvári Helyi Csoportja. A gyűlésen megjelent nyolcvan tagot Máté János elnök köszöntötte. Emlékeztetett arra, hogy idén tisztújítás lesz az Egyesületben. Tájékoztatást adott az alapszabályában, és a választási rendszerben újonnan bevezetendő változásokról is.

Az OEE elnökség nevében köszöntötte a gyűlés résztvevőit Ripszám István régiós képviselő. Merczel István titkár beszámolt a HCs 2013-as tevékenységéről, és javaslatot tett a 2014-es munkatervre. A jelenlévők nyílt szavazással a beszámolót és a munkatervet elfogadták.

A rendezvény második részében szakmai programra került sor. A kiemelt közjóléti fejlesztések közül Merczel István a „Csillagoségbolt” projektet mutatta be. A Deseda térségében megvalósítandó „Kalanderdő” pályázatról, valamint a „Kéktúra” pályázatról Ihárosi Péter tájékoztatta a hallgatóságot. A gyűlés végén megemlékeztek a közelmúltban, kilencven éves korában elhunyt Páll Endre erdőmérnökről. Rövid visszaemlékezést mondott Borosán István, majd a résztvevők megtekintették a Bandi Bácsiról készített „Találkozások” című vágatlan riportfilmet.

Forrás: OEE Kaposvári HCs

Szerző: Detrich Miklós

Fotók: Detrich Miklós

Hírszerkesztő: Nagy László