"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Tisztújítás az OEE Nagykanizsai Helyi Csoportjánál

Tisztújítás az OEE Nagykanizsai Helyi Csoportjánál

Az Országos Erdészeti Egyesület Nagykanizsai Helyi Csoportja 2014. szeptember 4-én tartotta meg 92 fővel – 52 %-os részvételi arány mellett - vezetőségválasztó taggyűlését Nagykanizsán, a Medgyaszay Házban, a patinás szecessziós, népies stílusban épült „régi moziban”. A 176 tagot számláló Helyi Csoport az egyik legnagyobb egysége az egyesületnek.

A rendben megtartott választáson a tagok bizalmat szavaztak a régi vezetésnek. Elnök továbbra is Rosta Gyula, titkár Varga Attila, titkár helyettes Fűr Tamás lett. A küldöttek: Rosta Gyula, Varga Attila és Fűr Tamás. A Helyi Csoport vezetőségébe választották Kránicz Róbertet, ifj.Horváth Jánost, Filák Attilát, Molnár Györgyöt és Vaski Lászlót, akik az erdészetek részéről segítik a Helyi Csoport hatékony működését. A csoport ajánlást tett az OEE elnökére, az Ellenőrző Bizottság elnökére és tagjaira, valamint a régió képviselőjére.

A Varga Attila titkár beszámolt az elmúlt négy év munkájáról és az év hátralévő feladatit ismertette. Az újra megválasztott Rosta Gyula elnök megköszönte a bizalmat s röviden vázolta a jövőbeni terveit és elképzeléseit. Egyben örömmel közölte, hogy az elmúlt napokban a LENPELL keményfa pelletért, Magyar Termék Nagydíjat kapott a Zalaerdő Zrt., amit a parlamentben vettek át.

A rendezvényen részt vett Pintér Ottó, aki az országos választási bizottságot képviselte. Tájékoztatást adott a választás menetéről és egyéb egyesületi hírekről. Az újra megválasztott vezetés megköszönte a bizalmat s röviden ismertette, terveit s elképzeléseit.

A Helyi Csoport választásról az Egyesületi események képgalériában nézhet meg további képeket, a szövegkapcsolóra kattintva.

Forrás: OEE Nagykanizsai Helyi Csoport

Szerző: Fűr Tamás, Szakács László

Fotók: Szakács László

Hírszerkesztő: Nagy László