"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Tisztújítás az OEE Kecskeméti Helyi Csoportban

Tisztújítás az OEE Kecskeméti Helyi Csoportban

Az Országos Erdészeti Egyesület Kecskeméti Helyi Csoportja 2014. szeptember 25-én tartotta tisztújító ülését Kecskeméten a KEFAG Zrt. Juniperus Panziójában. Koczka Zoltán titkár köszöntötte a Helyi Csoport megjelent tagjait, Sere Ferenc OVB képviselője pedig tájékoztatást adott az ez évi egyesületi választás menetrendjéről. 

Ezt követően a 2010-14-es ciklus eseményeiről, láthattak vetítettképes beszámolót a megjelentek, visszaidézve a korábbi évek programjait, vidám pillanatait. A visszatekintést követően a helyi választási bizottság elnöke, Dr. Szloboda János vezetésével megtörtént a tisztújítás.

Egyhangú szavazással a helyi csoport elnöke változatlanul Sulyok Ferenc, a helyi titkár pedig Koczka Zoltán maradt. Vezetőségi tagok Almási István, Dr. Almási János, Bekőné Polner Katalin, Góhér Zoltán és Sereg Róbert, lettek. Küldöttnek Bognár Gábort, Fodor Mihályt és Koczka Zoltánt  választották meg. A tagság az országos tisztségekre is megtette ajánlatát. Befejezésül a megválasztott tisztségviselők nevében is Sulyok Ferenc elnök köszönte meg a megtisztelő bizalmat. Hozzászólásában kiemelte, hogy az új vezetőség mindent segítséget megad ahhoz, hogy a Helyi Csoport rendezvényei az elkövetkező ciklusban is ugyan olyan magas szinten valósulhassanak meg, mint ahogyan azt a tagság a korábbi időszakban már megszokhatta.

Forrás: OEE Kecskeméti Helyi Csoport

Szerző: Koczka Zoltán

Fotók: OEE Kecskeméti HCs

Hírszerkesztő: Nagy László