"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Tisztújítás az OEE Szombathelyi Helyi Csoportjánál

Tisztújítás az OEE Szombathelyi Helyi Csoportjánál

2014. szeptember 15-én tartotta tisztújító taggyűlését a Szombathelyi Helyi Csoport a Szombathelyi Erdészeti Zrt. Saághy István Erdészeti Információs Központjában.

Bakó Csaba elnök köszöntötte a megjelent tagtársakat, beszámolt az elmúlt négy év történéseiről, eredményeiről, valamint megköszönte a leköszönő titkárnak, Zsuppán Ernőnek a két ciklust átölelő – a helyi csoportért végzett – munkáját.

Az Országos Választási Bizottságot képviselő dr. Marosi György tájékoztatta röviden a tisztújításról a megjelenteket. Ezután a taggyűlés megválasztotta a Helyi Választási Bizottság tagjait: Varga Pétert, Csapó Györgyöt és Marth Józsefet. Az április 8-i adatok alapján 151 választásra jogosult tagunk közül 81-en jelentek meg, így a taggyűlés határozatképes volt.

Amíg a választási bizottság tagjai összesítették a szavazatokat, addig a jelenlévők Varga László színvonalas előadását hallgathatták meg Vas megye madárvilágáról.

A tagság a helyi csoport elnökének a korábbi elnököt, Bakó Csabát, új titkárának Horváth Gábort választotta. Küldötteknek szintén őket választották meg. Az OEE országos tisztségeire is megtette ajánlását a helyi csoport.

Forrás: OEE Szombatehlyi Helyi Csoport

Szerző: Horváth Gábor

Fotók: Markó András, Hunyadi Géza

Hírszerkesztő: Nagy László