2018. 02. 20. Ma Aladár, Álmos, Leó névnapja van. Pontos idő: 22:21
Egyesületi hírek

Választások az Országos Erdészeti Egyesületben | 2014-06-05

Tisztújító küldöttgyűlés: 2014. november 28.

Az Országos Erdészeti Egyesület elnöksége 2014. május 28-i ülésén elfogadta a Választási Szabályzatot, megnevezte az Országos Választási Bizottság tagjait és meghirdette a 2014. évi egyesületi választások időpontját. Ezek szerint az országos tisztségviselők személyéről döntő tisztújító küldöttgyűlés időpontja: 2014. november 28. péntek. 10.00 óra.Választás A tisztújító küldöttgyűlés dönt az elnök, az elnökségi tagok és az ellenőrző bizottság tagjainak személyéről. Ezt megelőzően 2014. szeptember 28. a határideje a helyi csoport és szakosztály választások lebonyolításának. A helyi csoportok és szakosztályok eddig a határidőig megválasztják saját tisztségviselőiket, és ajánlást tesznek az országos tisztségviselőkre. A helyi csoportok emellett küldötteket választanak, és ajánlást adnak a régió képviselő személyére. A tisztújító küldöttgyűlésen már az új küldöttek képviselik a tagságot.


A Választási Szabályzat a honlapon a Dokumentumok menüpontban olvasható, illetve a titkárságról vagy a helyi csoport és szakosztály tisztségviselőktől elkérhető.


Az elnökség megválasztotta az országos választási bizottság tagjait. Az OVB elnöke Orbán Tibor, a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. vezérigazgatója. A bizottság tagjai: Dr. Marosi György – Nyugat-dunántúli régió, Ifj. Pintér Ottó – Dél- dunántúli régió, Bogdán József – Közép-magyarországi régió; Tóth Gábor – Észak-magyarországi régió; Nagy Igor – Észak-alföldi régió, Sere Ferenc – Dél-alföldi régió. A bizottság június folyamán tartja alakuló ülését, amikor kidolgozzák és közzéteszik a választások pontos menetrendjét.


A 2014. évi egyesületi választások információi folyamatosan olvashatók a ww.oee.hu honlap híreiben illetve az Egyesületi választás 2014. menüpontban. Az egyesületi tisztségviselőket az OVB és a titkárság e-mailben folyamatosan tájékoztatja a szükséges tudnivalókról. A legfontosabb történéseket, információkat, és majd az országos választás eredményét az Erdészeti Lapok is közli.

Választások az Országos Erdészeti Egyesületben
Szerző: Lomniczi Gergely
Fotók: OEE/lakitelek.hu
Hírszerkesztő: Pintér Eszter
<< vissza
Indul a tavaszi vándortábor-vezető pedagógus továbbképzés

Indul a tavaszi vándortábor-vezető pedagógus továbbképzés | 2018-02-07

30 órás képzés, 30 kreditpont, képzési helyszínek szerte az országban


Fedezd fel az örökséged! – 2018.

Fedezd fel az örökséged! – 2018. | 2018-02-01

Folytatódik a középiskolások online erdőismereti versenye - Jelentkezés:február 25-ig!


Országos Erdészbált tartott az Egyesület Siófokon - képgaléria!

Országos Erdészbált tartott az Egyesület Siófokon - képgaléria! | 2018-02-01

Hagyomány, közösség, összetartozás
Imperial22 futárszolgálat