"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

15 ÉVES A WOOD-TECH

Sopronban ez évebn is megrendezésre kerül a LIGNO NOVUM - WOOD TECH Szakkiállítás, 2007. szeptember 5-8. között. A WOOD TECH idén 15 éves. Várják a rendezők a szakmai és baráti közönséget Sopronba. Megnyító szeptember 5-én 11 órakor az Aréna társalgójában lesz.

Változások előtt áll a rendezvény. Már idén a nagy faipari kiállítók nem jellenek meg Sopronban. Az Egyesület a további együttműködést támogatja minden korábbi szereplővel és továbbra is Sopronban kívánja megrendezni a szakmai és tudományos rendezvényt. A tárgyalások folynak, az aktuális információkat a honlapunkon nyomon lehet kísérni.

Egyesületünk idén az összefogást segítve és demonstrálva az Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Karával közös standon fogadja a látogatókat.

Továbbra is együttműködünk a nagy faipari kiállítókkal is és ezért támogatjuk rendezvényeiket. A CSIBA Kft. a WOOD TECH ideje alatt szeptember 6-7-8-án TECHNOLÓGIAI NAPOK-at tart a kőszegi telephelyén, melynek keretében a fűrészipartól a hulladékhasznosításig nyomon követhető lesz a fa mint alapanyag. A rendezvényre invitáljuk a szakmai közönséget. Előzetes egyeztetés után gépbemutatóval is szolgálnak. A programot a CSIBA Kft. honlapján lehet olvasni.

A WOOD TECH rendezvénnyel kapcsolatos információk a WOOD TECH honlapon olvashatók.



Forrás: Ormos Balázs