"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Energetikai konferencia

A MAGYAR BIOMASSZA TÁRSASÁG (MBMT)

a Nyugat-Magyarországi Egyetem Energetikai Tanszéke (Sopron),

és az Országos Erdészeti Egyesület Megújuló Energia Szakosztály közreműködésével

a „NETBIOCOF” projekthez kapcsolódóan

2007. február 28 - március 2. napokon megrendezi

II. Öko-energetikai és X. Biomassza Konferenciáját

valamint a NETBIOCOF EU FP-6 projekt keretében az

I. Országos Együttégetés Találkozót

2007 márciusában ismét megrendezésre kerül hagyományos Biomassza Konferenciánk, a tavalyihoz hasonlóan egy rendezvénysorozat keretében. A rendezvénysorozatot - immár második alkalommal - Öko-energetikai Konferencia nyitja, melynek célja a hazai öko-energetikai fejlesztéseket befolyásoló tényezők, a lehetőségek és a már megvalósult példák ismertetése illetve megvitatása.

Másnap, a Biomassza Konferencia kibővült szakmai programjában a biomassza termesztés és hasznosítás technológiai megoldásainak, kutatási eredményeinek és gazdasági vonatkozásainak részletesebb bemutatására kerül sor. Külön hangsúlyt helyezünk az utóbbi időben mind hazai mind nemzetközi vonatkozásban súlyponti témává váló együttégetés témakörére. A Biomassza Konferencia a hagyományokhoz híven cégbemutatókkal, fiatal doktoranduszoknak a gyakorlat számára is hasznosítható kutatási eredményeinek ismertetésével, és szakmai vitával zárul.

A harmadik napra - szokásunkhoz híven - a Wels-i Megújuló Energiaforrás Szakkiállítás és Vásár megtekintésére szervezünk tanulmányutat.

Bővebb információkat a mellékelt meghívóban talál.

A meghívó, a jelentkezési lap (pdf vagy doc formátumban), és a további kiegészítő információk letölthetők honlapunkról.

Amennyiben még nem vett részt rendezvényünkön, kérjük látogassa meg weboldalunkat, ahol a tavalyi nagy sikerű konferencia-sorozat előadásai, és a résztvevőkről készült fényképek is elérhetők.

Szeretettel várunk mindenkit:

A szervezők.