"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Jó gyakorlatok az agrárerdészetben - terepi bemutató

A CEEweb a Biológiai Sokféleségért egyesület az Agromix projekt keretén belül megvalósuló rendezvénysorozat következő terepi bemutató napját, 2023. augusztus 9-én tartja, Sárváron.

A CEEweb már több mint 25 éve dolgozik a biodiverzitás megőrzése érdekében, számos határon átnyúló projekt megvalósítását támogatjuk a kelet-közép-európai régióban. Az Agromix (Horizon 2020) projekt célja, hogy ismertesse a vegyes gazdálkodás és az agrárerdészeti rendszerek előnyeit, valamint, hogy összehozza a kutatókat, gazdálkodókat és politikai döntéshozókat és támogassa a fenntarthatóbb, reziliens és hatékony földhasználatra, erdőgazdálkodási és
mezőgazdasági gyakorlatokra való áttérést Európában.

A rendezvény alkalmat biztosít a hazai agrárerdészeti módszerek eredményeinek terepi bemutatására, továbbá az érintett felek, a döntéshozók, gazdálkodók és kutatók közötti tapasztalatcserére és az ismereteik bővítésére.
A programon való részvételhez előzetes regisztráció szükséges.
Regisztráció: LINK
Kapcsolattartó: Magyar Linda, projekt koordinátor (lmagyar@ceeweb.org, +36 30 160 0030)
Varga Ádám, projekt asszisztens: (avarga@ceeweb.org, +36 30 327 1270)

Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmüket, hogy a terepi napot megelőzően 2023. július 27-én nemzetközi online konferenciát tartunk angol nyelven, amely az Agromix projekt mintaterületeinek bemutatásával vizsgálja az agrárerdészet és vegyes gazdálkodási rendszerek érvényesülési lehetőségeit a kelet-közép-európai régióban.

AKTUÁLIS ESEMÉNYEK

Nincsenek közelgő események.