2018. 09. 26. Ma Jusztina, Kozma, Damján névnapja van. Pontos idő: 10:37
Események
2018
Január
23.

Jogalkalmazás a gyakorlatban és a 2017. évi jogszabály változások Zalaegerszeg

Kedves Tagtársunk!

Értesítünk, hogy az újesztendő első rendezvényét 2018. január 23-án (kedden) 9.30 órai kezdettel tartjuk a Zala Megyei Vadászszövetség székházában (Zalaegerszeg, Petőfi u. 39.).

A rendezvény keretében köszönjük meg az elnökséget átadó Jóźwiak Bernard tagtársunk munkáját, majd megválasztjuk utódját.

Amennyiben a megjelentek létszáma miatt a gyűlés határozatképtelen lenne, úgy azt 2018. január 23-án 10.00 órára a meghirdetett napirendi pontokban ismételten összehívjuk.

A rendezvény programja:

  1. Jóźwiak Bernard tagtársunk köszöntése és helyi csoportunk új elnökének megválasztása
  2. Tájékoztatás az erdészeti jogszabályok 2017. évi változásairól

előadó: Nagy Frigyes Vince, a Földművelésügyi Minisztérium munkatársa

  1. Jogalkalmazás a gyakorlatban

előadó: Jagicza Attila, az Erdőrendezési Szakosztály titkára

  1. Egyebek

A napirendre vett ügyek fontossága miatt okvetlenül számítunk a megjelenésedre!

Az elnöki tisztségre vonatkozó javaslatokat január 22-ig várja Kungli József titkárhelyettes a 70/436-5308-as telefonszámon, vagy a foresteambt@gmail.com elektronikus levélcímen.

Fontos tudni, hogy a választás akkor lesz érvényes, ha azon a választásra jogosultak több mint fele részt vesz. A megismételt választás érvényességéhez a jogosult tagok több mint egyharmadának a részvétele szükséges, ami nálunk minimum 34 fő. Ha ennél kevesebb a résztvevők száma, akkor érvénytelen a választás, s azt legkorábban egy év elteltével lehet megismételni!

A választás eredményes lebonyolítása érdekében jó volna, ha minél nagyobb számban tudnánk összegyűlni. Ez nem csak adminisztratív okból fontos, hanem azért is, mert így lenne kellőképpen megalapozott az új elnök felhatalmazása.

A jogszabályokkal és azok alkalmazásával kapcsolatban előre is lehet kérdést feltenni. Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, akkor a kérdéseidet január 19-ig (péntekig) juttasd el a következő címre, vagy számra: domboszala2015@gmail.com, 70/436-5313.

Kérjük, hogy ne feledkezz meg a 2018. évi tagdíj rendezéséről, melynek határideje február 1. (csütörtök). A befizetés a decemberi lappal kiküldött csekken, vagy az egyesület 10200830-32310126 számú számlájára történő utalással intézhető. Átutalás esetén a közlemény rovatban a befizető nevét, lakcímét és tagsági kártyájának számát is fel kell tüntetni. A készpénzes befizetést csak a január 23-i összejövetelen tudjuk elfogadni.

A tagdíj mértéke nem változott: a kedvezményes (diák, gyes, munkanélküli, külföldi) 1.200 Ft/év, a nyugdíjas 3.600 Ft/év, az aktív dolgozó pedig 9.600 Ft/év.

A teljesített befizetésekről rövid értesítést (sms, e-mail, telefon, 23-án személyesen) kérünk, mert a pénzek Bp.-re mennek, és ha a befizetőtől nem kapunk jelzést, akkor nem tudjuk hogyan állunk, és kit kell még továbbra is ösztönöznünk.

Köszönjük a tagdíjukat időben befizető tagtársaknak, hogy fegyelmezett hozzáállásukkal segítik a munkánkat!

A tagsági kártyák érvényesítése 2018-ra is matricával történik, melyet a márciusi lappal kapnak meg azok a tagok, akik határidőre rendezték a tagdíjukat. 

Zalaegerszeg, 2018. január 14.

                                          Erdészüdvözlettel:

                                      Vissi Géza titkár  

<< vissza
Imperial22 futárszolgálat