"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Soproni Halottak napi megemlékezés

MEGHÍVÓ

Az Országos Erdészeti Egyesület Soproni Helyi Csoportja és Hallgatói Csoportja tisztelettel meghívja Önt és kedves családját soron következő közös rendezvényére:

Az Országos Erdészeti Egyesület egyik kiemelt programja, az Egyesület elhunyt tagjairól való Halottak napi méltó megemlékezés.

A program fő célja az elhanyagolt sírok rendbe tétele volt, amit az idei évben is, és a későbbiekben is folytatni szeretnénk a megfogalmazott ars poetica jegyében:

„…tisztelegni az egyesületi életet kialakító és tovább éltető elődök emléke előtt, és megerősíteni az összetartozást a jelenkor tagsága között.”

Sopronban és térségében az Egyesület főbb tisztségviselői közül (egyesületi elnök, tiszteletbeli elnök, főtitkár) nyolcan nyugszanak, így ezt a nyolc sírhelyet keressük fel, nem megfeledkezve a soproni csoportból elhunyt tagtársainkról, az Ő emléküknek is adózva helyezzük el az emlékezés koszorúit.

A járványügyi helyzet miatt kérünk minden tagtársunkat, hogy maszkot hozzon magával a programra és kerülje a személyes kontaktust a kollégákkal. Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, vagy bármilyen vírusra akár csak nyomokban is utaló tünetekkel rendelkezik, az ne vegyen részt a rendezvényen.

Gyülekezési hely és idő: Sopron, Régi Szent Mihály temető templomkertje, a Szent Jakab kápolna (ravatalozó) előtt, október 30-án pénteken, 10,00 órakor.

Útvonal: Régi Szent Mihály temető – Új Szent Mihály temető – Evangélikus temető – Nagycenk Széchenyi mauzóleum. Ez utóbbi csak délután 13:00 után kerül meglátogatásra.

A megemlékezésre érkezők jelezzék megjelenési szándékukat elsősorban a folcz.adam@taegrt.hu címen, vagy a 30/559-0070 telefonszámon azzal a megjegyzéssel, hogy igényelnek-e az utazáshoz személygépkocsiban férőhelyet, vagy fel tudják-e ajánlani ezt más(ok)nak. Az utazás szervezését megkönnyítendő, kérem, hogy kisebb csoportokban próbálják a T. Tagtársak a „telekocsit„ megszervezni.

Erdészüdvözlettel:

                                                                                                                                                                              

Köveskuti Zoltán sk                                                        Folcz Ádám

           Soproni Hcs elnöke                                                       Soproni Hcs titkára