"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Az erdő- és faipari mérnökök mérnöki jogosultságairól

Az erdő- és faipari mérnökök mérnöki jogosultságairól

Változás volt az erdő- és faipari mérnökök szakértői névjegyzéken szereplési lehetőségeiben, ami hátrányosan érintette e személyeket, amennyiben szaktudásukat vállalkozásban kívánják elismertetni. A konferencia célja e hiba kiküszöbölése.

A Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség és a Magyar Mérnöki Kamara Agrár Tagozat Erdészeti és Faipari Szakosztálya közös konferenciát rendez a LIGNONOVUM-WOODTECH szakvásárhoz kapcsolódóan.

 

 

 

A téma: Erdő- és faipari mérnökök mérnöki jogosultságai a szakértés, tervezés, kivitelezésvezetés és műszaki ellenőrzés terén.

 

Időpont: 2012. május 16. 13:00-tól (időtartam kb másfél óra)

 

Helyszín:Hungexpo kiállítási terület, "K" épület, Kék terem

 

Az eseményen részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációt kérünk. Lehetőség szerint mielőbb, illetve május 10-ig személynév, cégnév és kapcsolati adatokkal jelezze a miklos.mocsenyi@fagosz.hu címre vagy az (1) 202-64-49 telefax számra részvételi szándékát.

 

A konferencián Dobó István, az Erdészeti és Faipari Szakosztály elnöke beszámol hogy a Dobogókőn tartott 2011. novemberi konferencia óta az erdő és faipari mérnökök szakértői névjegyzéke e szakmák szempontjából helyreállítása érdekében milyen egyeztetések folytak és milyen eredményt sikerült elérni. A MMK elnökségének képviselője is hozzászól ehhez, majd a résztvevők megvitatják a további teendőket.

 

 

 

A konferencia résztvevői számára a Ligno Novum szakvásárra díjmentes a belépés. (Kattinson a szövegkapcsolóra vagy az alábbi logora!)

Forrás:FATÁJForrás: Nagy László