"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

34. AGROmash Expo 2016

34. AGROmash Expo 2016

Az AGROmashExpo és az ehhez kapcsolódó Agrárgépshow kiállítás az agárágazat egyik jelentős rendezvénye, amelyen a több mint 300 kiállítót csaknem 42 ezren keresték fel tavaly. A nagyszabású kiállítást 2016. január 27-30. között rendezik meg a HUNGEXPO területén. A vásárral egy időben lesz ugyanitt a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállítás is.

A nemzetközi szinten is elismert szakkiállításon a gazdák és a gyártók egyaránt megismerhetik a mezőgépipar csúcstermékeit, a technológiafejlesztés irányait, a magyar mezőgépgyártás új fejlesztéseit, és a mezőgazdasági gépellátás lehetőségeit. A magyar piaci szereplők színe-java mellett megjelennek a nagy nemzetközi márkák újításai is.

A szakmai konferenciáknak és fórumoknak a Földművelésügyi Minisztérium és az Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóság közös sátra biztosít helyet, ahol a gazdák és érdeklődők megismerhetik a fejlesztési és piaci lehetőségeket. A szakmai programok témái főként a képzést, a kutatást, a fejlesztést, a támogatásokat és az agrárium aktuális kérdéseit érintik.

Forrás: FM, AGROmash

Fotók: AGROmash

Hírszerkesztő: Nagy László