"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Aukciós festményvásár a Kecskeméti Arborétum fejlesztéséért

Aukciós festményvásár a Kecskeméti Arborétum fejlesztéséért

2019-ben 15. alkalommal került megrendezésre a Kiskunsági Alkotótábor, a KEFAG Zrt. Bugaci Erdészeténél, a Bucka Szállóban. Legnagyobb sajnálatunkra a 2020-as tábort a járványhelyzet miatt le kellett mondanunk, és kiállítással egybekötött művészeti vásárt sem tarthatunk.

Annak érdekében, hogy a művészetkedvelők ne maradjanak alkotás nélkül, létrehoztunk itt egy galériát, ahol nemcsak gyönyörködhetnek a Társaságunk tulajdonát képező varázslatos képekben, hanem lehetőséget biztosítunk a vásárlásra is.

A vásárlás menete:

  1. Vásárlási szándékát – az alkotás(ok) megnevezésével - kérjük, jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Makra Zsuzsanna +36 30 748 6914, makrazs@kefag.hu
  2. Az Ön által kiválasztott festményt 10 napos aukcióra bocsátjuk a https://galeriasavaria.hu/ oldalon.
  3. Amennyiben 10 napon belül más nem licitál a képre, akkor Ön azt "kikiáltási áron" megkaphatja. Amennyiben viszont mást is érdekel, akkor Ön a licitálás szabályai szerint járhat el, ha mindenképpen meg szeretné vásárolni a festményt.
  4. Fizetési feltételek: az aukciós oldalon megadott bankszámlaszámra előre átutalással.
  5. Átvétel: személyesen (KEFAG Zrt. Kecskemét, József Attila u. 2.) vagy törékeny csomagként posta/futárszolgálattal portó (címzett fizet) szolgáltatással.

Ahogy azt a korábbi aukciókon is jeleztük már, minden egyes elkelt alkotás értékét az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítjuk!

Válasszon kedvére való alkotást!

Festménylista itt...

Az alkotók rövid életrajza itt...

Forrás: KEFAG Zrt.

Fotók: KEFAG Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László