"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Erdészek lepték meg az egri kórházban fekvő beteg gyermekeket

Erdészek lepték meg az egri kórházban fekvő beteg gyermekeket

Az EGERERDŐ Zrt. és a Szelíd Motorosok facebook csoport tavasszal meghirdetett plüssállat gyűjtési akciója sikerrel zárult, mely az erdőgazdaság tavaszi véradónapjával lett összekapcsolva. A segítő kezet nyújtó emberektől, erdészektől és a civil lakosságtól több száz plüssállat gyűlt össze Egerben.

A kezdeti elképzelés szerint az Országos Kardiológiai Intézet Gyerekosztályán fekvő gyerekek számára indult a gyűjtés. A motoros csoport egész országra kiterjedő akciója során hatalmas mennyiségű plüssállat gyűlt össze, ezért a szervezők megkeresték a megyei kórházak gyerekosztályait is, akik szívesen fogadták az adományt.

Az EGERERDŐ Zrt.-nél összegyűlt pihe-puha játékokkal a mai napon az egri Markhot Ferenc Kórház Gyerekosztályának kisbetegeit leptük meg. A hosszabb-rövidebb kórházi kezelés bizony mély nyomokat hagyhat a gyermekek életében, de a szép, színes környezet, a szülők jelenléte és a kedves játékok hamarabb elfeledtetik a betegség gondolatait.

Bízunk benne, hogy a motorosok és az erdészek adománya sok betegeskedő gyermek arcára csal mosolyt és hozzájárul gyógyulásukhoz.

Forrás: EGERERDŐ Zrt.

Fotók: Vigh Ilona/Egererdő Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László