"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Erdészek adták vérüket Pazsagon

Erdészek adták vérüket Pazsagon

Az EGERERDŐ Zrt. Pazsagi Turistaháza adott otthont a május 8-ai tavaszi véradónapnak, ahol ismét az erdészek nyújtottak segítséget egy nemes cél érdekében. Az önkéntes véradáson nem csak az EGERERDŐ Zrt, hanem az ÉSZAKERDŐ Zrt. kollégái is részt vettek, ami jó példát mutat az erdészek összefogására.

A kollegáknak számos kérdésre kellett választ adniuk egészségi állapotukat érintő témákban, hogy egy regisztráción túljutva helyet foglalhassanak a váradó székbe. A szűrés a közelmúltbeli kullancscsípésre is vonatkozott, így a Magyar Vöröskereszt szakemberei sajnos több kollegát kizártak a véradásból a szigorú szabályok szerint.

A csodálatos kora nyári természetben a véradónap sikerrel zárult, összesen 68 fő befejezett véradásával. Az önzetlen segítségnyújtást az erdőgazdaság, mint vendéglátó majálisi hangulattal és finom ebéddel köszönte meg.

Bízunk benne, hogy az EGERERDŐ Zrt. véradó napja mellett még sok hasonló rendezvény lesz az országban, ahol a zöldruhás szakemberek nyújthanak segítő kezet a rászorulóknak.

Forrás: EGERERDŐ Zrt.

Fotók: Vigh Ilona/Egererdő Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László