"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Erdő a bennfentesek szemével

Erdő a bennfentesek szemével
A korábbi sikerre való tekintettel a Pilisi Parkerdő Zrt. ismét fotópályázatot hirdetett dolgozói számára. Az „Erdő a bennfentesek szemével” pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére és az idei kiállítás megnyitójára 2016. március 25-én került sor a Budapesti Erdészet épületében található Erdészeti Információs Központban.  

2014-ben indult útjára a Pilisi Parkerdő Zrt. házi fotópályázata azzal a céllal, hogy a nagyközönség az erdőgazdaság dolgozóinak szemén, alkotásaikon keresztül „láthassa” az erdőben zajló életet, munkát, valamint a természet szépségét.

A beérkezett pályamunkákból készült válogatást az eredményhirdetés helyszínén, az Erdészeti Információs Központban állították ki. A profi természetfotósokból és az erdőgazdaság szakembereiből álló zsűri értékelése alapján mintegy 40 db kép került a falakra. A képszemlét Zambó Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt, vezérigazgatója nyitotta meg, Szekeres János természetfotós, a zsűri elnöke pedig hasznos tanácsokkal látta el az erdőgazdaság fotózás iránt elkötelezett kollégáit, és egyúttal Esztergomba invitálta a kiállítást.

Gratulálunk díjnyertes kollégáinknak:
Garamszeginé Vincze Ágnes - Pilismaróti Erdészet
Szekeres Szilvia - Pilisi Parkerdő Zrt. Központ
Dankó Sándor - Bajnai Erdészet
Lampert Zsolt - Budakeszi Erdészet
Kozsa Csaba - Madas László Erdészeti Erdei Iskola
 
A kiállítás az Erdészeti Információs Központban (1021 Budapest, Budakeszi út 91.) hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:00, pénteken pedig 8:00 és 14:00 óra között tekinthető meg.

Forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.

Fotók: Pilisi Parkerdő Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László