"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Kérdőíves szakmai felmérést végez a NÉBIH Erdészeti Igazgatóság - felhívás!

Kérdőíves szakmai felmérést végez a NÉBIH Erdészeti Igazgatóság - felhívás!

Az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program keretében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Erdészeti Igazgatósága gyűjti az 1257-es (nettó fakitarmelés), az 1259-es (Erdei fatermékek termelése és készletváltozása), az 1255-ös (Erdőkárok összesített kimutatása) és az 1254-es (Beszámoló az erdőterületekről, az erdősítésről és a fakitermelésről) nyilvántartási számú adatokat.

A hivatalos statisztikai tevékenységek „minőség iránti elkötelezettség” alapelvét szem előtt tartva céljuk az előállított statisztikai termékek minőségének folyamatos fejlesztése. Ennek részeként az Agrárminisztérium Tudásalapú Agrárgazdaságért Felelős Főosztály megbízásából a felhasználók véleményének megismerése érdekében az Igazgatóság rövid kérdőíves felmérést végez.

Kérjük a kollégákat, hogy segítsék az Igazgatóság munkáját azzal, hogy az érintett kollégák az alábbi linken elérhető kérdőíveket kitöltik. A kérdőívek kitöltésének időigénye legfeljebb 5 perc. Minél többen töltik ki a kérdőívet, annál átfogóbb eredményt kap az Igazgatóság.

A kérdőívek az alábbi linkeken érhetők el:

1257 és 1259: https://forms.gle/3m1p7xbVLUMo9cjt9

1255: https://forms.gle/ovW1Te7u1uDMGUCQ7

1254: https://forms.gle/YLcoBgGhF7grBf7q7

Forrás: NÉBIH Erdészeti Igazgatóság

Hírszerkesztő: Nagy László