"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Műsorajánló:a Hazai Erdész következő adása

Műsorajánló:a Hazai Erdész következő adása

Soproni Egyetem névadó ünnepsége

Március 3-án megtartotta névadó szenátusi ülését a Soproni Egyetem, ahol a felszólalók mindegyike fontosnak nevezte a felsőoktatási intézmény háromszáz éves hagyományain, a gyakorlati tapasztalaton és a megújuláson alapuló tudás átadását.

A felszólalók mindegyike fontosnak nevezte a felsőoktatási intézmény háromszáz éves hagyományain, a gyakorlati tapasztalaton és a megújuláson alapuló tudás átadását.

Műemlékvédelmi és régészeti konferencia Majkon

A Vértesi Erdő Zrt. tevékenysége során kiemelt figyelemmel kezeli a működési területén lévő épített örökség elemeit, keresi azok megóvásának, felújításának, az erdőt járó turista számára való megnyitásának lehetőségeit.

A 2017. február 17-én Majkon megtartott műemlékvédelmi és régészeti konferencia célja, hogy a megjelent szervezetek, múzeumok, intézmények tapasztalatai és kutatási eredményei segítségével a vallásturisztikai értékekkel büszkélkedő régió az örökségturizmust is szervezettebbé és intenzívebbé tudja tenni.

Gulag megemlékezés Napkorban

Február 22-én tartották meg a Napkori Erdőgazdák Zrt. szervezésében a GULÁG - GUPVI Emlékév Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei zárórendezvényét.

Forrás: Hazai Erdész

Fotók: videó:Hazai Erdész

Hírszerkesztő: Nagy László