"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

A Hazai Erdész következő adásának műsorajánlója - videóval!

A Hazai Erdész következő adásának műsorajánlója - videóval!


Új generáció napja Gemencen

Új Generáció Napja címmel családi rendezvény keretében ünnepelte meg a Gemenc Zrt., hogy az elmúlt három évben 31 gyermek született az erdőgazdaság munkavállalóinak családjaiban. A Társaság fontosnak tartja, hogy olyan munkakörülményeket biztosítson a munkavállalói számára, amelyek hosszú távon garantálják a megfelelő munkalégkört, a biztonságot és a megélhetést.

XIV. STIHL Regionális Elődöntő Tamásiban

Idei évben a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. rendezte meg a STIHL Dél-dunántúli Regionális Fakitermelő Csapatversenyt június 9-én, Tamásiban. A Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál előrendezvényeként megtartott bajnokságon három pályán összesen 12 csapat mutatta meg tudását. A tét a szokásos módon az országos döntőbe kerülés volt.

Arborétumok Napja a Pilisi Parkerdő Zrt.-nél

A Pilisi Parkerdő Zrt. az ELTE Füvészkerttel ismételten megkötött szakmai megállapodásával folytatja a Magyarországon őshonos növények megőrzéséért végzett tevékenységét. A Bertényi Miklós füvészkertben tartott Arborétumok Napja című eseményen írta alá a Pilisi Parkerdő Zrt. és az ELTE Füvészkert azt a megállapodást, mely a két fél jövőbeni szakmai együttműködését biztosítja. 

III. Parkerdő Kupa Fakitermelő Verseny

Június 11-én rendezték meg a III. Parkerdő Kupa Fakitermelő Versenyt a Pilisi Parkerdő Zrt. -nél. A két éve, hagyományteremtő céllal elindított versenynek idén is az volt az elsődleges célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a biztonságos erdészeti munkavégzésre, és a szakképzett munkaerő nélkülözhetetlenségére az erdei munkák során.

Műsorunkat 2017. július 1-jén, szombaton 12:30 órakor láthatják Nézőink a HAZAI ERDÉSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

Forrás: Hazai Erdész

Fotók: videó:Hazai Erdész

Hírszerkesztő: Nagy László