"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Indul a Hazai Erdész című műsorsorozat!

Indul a Hazai Erdész című műsorsorozat!

2016. július 31-én, vasárnap 11 órakor, a 121. adásban jelentkezik először 100%-ig erdészeti témájú műsorunk HAZAI ERDÉSZ címen. Az ECHO-TV csatornán 2012 szeptemberében indult műsorunk történetében ez az arculatbővítés fontos mérföldkőnek számít. A magyar erdők, mezők és az ott dolgozó, vagy szabadidejüket eltöltő emberekről forgatott, és a hazai tájakat rendszeresen bemutató filmjeink témái az indulástól eltelt, közel négy év alatt alaposan megsokszorozódtak.

Kialakult a műsorunkat kedvelők széles tábora is, akik nemcsak az ECHO-TV csatornán, weboldalunkon, Facebook oldalunkon, az Időkép.hu-n, hanem a youtube felületünkön is figyelemmel kísérik filmjeinket. (Ez utóbbit a 2015-ös évben közel 2 millió, az idei első félévben pedig 1 millió 250 ezer nézett percben.)

A jövőben a HAZAI VADÁSZ című műsorban – arányaiban – túlnyomórészt vadász, míg a HAZAI ERDÉSZ című műsorban jelentősebb mértékben erdész, természetjáró témákkal fogunk foglalkozni. Ezzel – reményeink szerint – elősegítjük a különböző érdeklődésű Nézőink hatékonyabb műsor választását!

Bízunk abban, hogy adásaink eddig elért színvonalát, minőségét és stílusát tovább tudjuk fejleszteni és ezzel nemcsak a műsorainkat kedvelő Nézőink számát tudjuk megtartani, hanem további tudjuk azt növelni. Továbbra is várjuk visszajelzéseiket, véleményeiket és kívánjuk, hogy filmjeinken keresztül még jobban megismerjék a hazai erdőket, mezőket és az ott tevékenykedő embereket!

Forrás: Hazai Erdész - Hazai Vadász

Fotók: Hazai Erdész - Hazai Vadász

Hírszerkesztő: Nagy László