"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

A Hazai Erdész következő adásának műsorajánlója

A Hazai Erdész következő adásának műsorajánlója

Rendőrlakásokat adtak át a Vértesi Erdő Zrt.-nél/Az Ász és a Polihisztor c. dokumentumkötet bemutatója Sopronban/Az Országos Erdészeti Egyesület 150 éve megtartott alapító közgyűlésének helyszínén állított emléktábla avatása/51. FAGOSZ Fakonferencia Vásárosnaményban

A Vértesi Erdő Zrt. tíz újjáépített lakást adott át használatra december elsején a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságnak. A lakásokat egy használaton kívüli irodaházból alakították ki.

 

Az Országos Erdészeti Egyesület alapításának 150. évfordulójára hirdetett jubileumi év keretében, november 25-én gyűltek össze az egyesület tagjai a volt OMGE székház épületénél, hogy emléktábla elhelyezésével tisztelegjenek a másfél évszázaddal ezelőtti események színhelyén.

 

2016. szeptember 30-án tartották meg a Mosonvármegye Könyv-és Lapkiadó gondozásában megjelent Az Ász és a Polihisztor c. dokumentumkötet bemutatóját Sopronban, a TAEG Zrt. és a Szombathelyi Erdészeti Zrt. szervezésében.

 

Október 26-27-én rendezték meg az 51. FAGOSZ Fakonferenciát Vásárosnaményban. A kétnapos konferencián az alábbi témák hangzottak el: OSB hazai gyártása, Alkalmazkodó erdők, Természet-közeli tölgy gazdálkodás, Akác feldolgozás.

 

Műsort december 18-án, aranyvasárnap 11 órakor láthatják a HAZAI ERDÉSZ TV Magazinban, az ECHO TV csatornán!

Forrás: Hazai Erdész

Fotók: Hazai Erdész

Hírszerkesztő: Túri János