"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Népdalverseny és fotópályázat a NYÍRERDŐ Zrt.-nél

Népdalverseny és fotópályázat a NYÍRERDŐ Zrt.-nél

A NYÍRERDŐ Zrt. által fenntartott Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskola fotópályázatot hirdet „Az ébredő erdő” címmel. A szervezők célja, hogy a diákokat a természetbe csalogassák, s közben felhívják figyelmüket az ébredő természet értékekeire, csodáira. A pályázaton bármely Hajdú-Bihar megyei általános és művészeti iskola tanulói részt vehetnek. Az alkotások a tanulók egyéni nézőpontjainak és elképzeléseinek tükrében készüljenek. Meg lehet örökíteni például bármilyen erdei csendéletet, állat- vagy növényfajt. Egy tanuló egy alkotással pályázhat. A fotókat e-mailben kell eljuttatni az Anett.Huszti@nyirerdo.hu címre. Az üzenetben fel kell tüntetni a pályázó nevét, postai címét, iskolája nevét és évfolyamát és a fotó készítésének helyét, időpontját.

Beküldési határidő: 2016. március 31.

Nyeremények: az első 3 helyezettet értékes ajándékokkal jutalmazzuk.

Nevezési díj: NINCS

További információ: Huszti Anett oktatóközpont vezető 

E-mail: Anett.Huszti@nyirerdo.hu  Telefon: +36-30-445-1078

A NYÍRERDŐ Zrt. által fenntartott Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából „Dalol az erdő” címmel népdaléneklési versenyt hirdet Nyíregyháza és 20 km-es körzetének általános iskolásai számára. A versenyzők három olyan magyar népdalból álló csokrot adjanak elő, melyekben erdő, fa vagy más erdei növény, madár vagy egyéb erdőben élő állat szerepel! A verseny az Erdők Nemzetközi Napján, 2016. március 21-én, 13:30-kor lesz a Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskolában (Nyíregyháza-Sóstóhegy, Igrice u. 3.).

Jelentkezési határidő: 2016. március 7.

Jelentkezés: Eniko.Bartha@nyirerdo.hu, vagy a 30/349-0839-es telefonszámon, Petrilláné Bartha Enikő erdei iskola vezetőnél.

További információk a fotópályázatról és a dalversenyről a szövegkapcsolókra kattintva érhetőek el.

Forrás: NYÍRERDŐ Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László