"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Elindult a Vadászkamara megújított honlapja

Elindult a Vadászkamara megújított honlapja

Az Országos Magyar Vadászkamara elindította új, egységes, központi honlapját. Az oldal továbbra is az omvk.hu címen érhető el, a jövőben itt és az innen nyíló megyei oldalakon lesznek elérhetők az információk az érdekképviselet – az Országos Szervezet és a megyei Területi Szervezetek – munkájáról. Az oldal a mai igényeknek megfelelően mobiltelefonon és tableten az adott eszközre optimalizált formátumban jelenik meg.

A központi oldalon láthatók az országos jelentőségű híradások, tájékoztatók, míg az oldal tetején az egyes megyék címerére kattintva nyithatók meg a megyei oldalak a Területi Szervezetek információival és aktualitásaival.

A szintén minden aloldalon látható főmenüsorból érhetők el az aktuális és fontos információk az OMVK munkájáról, illetve egyéb tájékoztató anyagok.

Az archívumban – amely a legegyszerűbben a fejléc keresőmezőjéből érhető el – szabad szavas és összetett keresést indíthat el a felhasználó több paraméter alapján szűrve a találatokat. (A korábbi híranyagok áttöltése folyamatban van.)

A látogatók – vadászok és vadászat iránt érdeklődők – a jövőben így egy egységes, átjárható és átlátható felületen találhatják meg az őket érdeklő hiteles és pontos információkat.

Forrás: OMVK Közlemény

Fotók: OMVK

Hírszerkesztő: Nagy László